Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Bianca Ingrosso gör ny tv-satsning

Bianca Ingrosso lämnar "Wahlgrens värld" – och satsar på ett eget tv-program. Men vad händer då med dynamiken i långköraren på Discovery+?
Nöje • Publicerad 10 december 2021
Bianca Ingrosso. Arkivbild.
Bianca Ingrosso. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Tidigare i veckan meddelade Bianca Ingrosso att hon lämnar "Wahlgrens värld" – och nu står det klart att hon blir huvudperson i en ny storsatsning på Discovery+.

Utvecklar själv idén

Det är dock inte känt vad programmet ska heta eller vad det ska handla om, men Ingrosso är själv med och utvecklar programidén.

Annons

"Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för Discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt", säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Hon kommer däremot inte att lämna "Wahlgrens värld" helt, utan dyker upp i glimtar i nästa säsong.

Mattias Bergqvist, tv-kritiker på Expressen, konstaterar att "Wahlgrens värld" alltid har kretsat kring Bianca och Pernillas relation, medan resterande i "klanen Wahlgren" har kommit och gått lite som de vill i programmet.

– Min uppfattning är att relationen mellan dem var stökigare tidigare och att de är närmare varandra nu. Jag förstår Bianca att hon inte vill vara med längre, det har kanske kommit till vägs ände för hennes del, säger han.

Ingen tydlig efterträdare

Men vad händer då nu med Wahlgrens värld, när en av seriens huvudpersoner lämnar?

– Vem ska säga roliga och ibland chockerande saker om sin mamma – det vet jag inte. Jag har väldigt svårt att se att någon av de andra, exempelvis Benjamin, kan eller vill ta den platsen som Bianca har haft, så det återstår att se, säger Mattias Bergqvist.

Det nya programmet börjar spelas in nästa år och sänds hösten 2022.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons