Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Abba-Benny hemlig gäst hos Körberg i Trosa

Musik • Publicerad 11 juli 2020
Tommy Körberg och Benny Andersson. Arkivbild.
Tommy Körberg och Benny Andersson. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/ TT

När Tommy Körberg gjorde en intim spelning på ett hotell i Trosa på fredagskvällen fick de 50 besökarna ännu mer än vad de hoppats på.

När det var dags för kvällens sista låt – "Anthem" från Björn Ulvaeus och Benny Anderssons musikal "Chess" – klev just Benny Andersson upp på scenen och satte sig vid en keyboard för att kompa, skriver Expressen.

Annons

En av dem som var på plats var tidningsdrottningen Amelia Adamo som lagt ut en bild på Instagram från konserten. "Magi uppstår", skriver hon i bildtexten. Bomans Hotell, där konserten ägde rum, har också lagt ut en film som visar hela framträdandet av "Anthem".

Benny Andersson och Tommy Körberg har samarbetat frekvent genom åren. Utöver "Chess" är Körberg också en av sångarna i Benny Anderssons Orkester.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons