1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Williams och Barlow återförenade

Robbie Williams och Gary Barlow har inte stått på scen ihop sedan Williams hoppade av pojkbandet Take That 1995. Men under söndagen uppträdde duon med nya singeln "Shame" under en välgörenhetskonsert i London. (TT)
Nyheter • Publicerad 13 september 2010
Foto: 

Robbie Williams och Gary Barlow turnerade tillsammans världen över med pojkbandet Take That. Men sedan Williams slutade i bandet 1995 har de inte stått på samma scen en enda gång - fram tills nu. Duon, som tidigare i år avslöjade att de jobbar ihop igen, uppträdde med nya singeln "Shame" under välgörenhetsgalan "Help for heroes" i London under söndagen, skriver BBC.

Galan samlar in pengar till sårade soldater och deras familjer. Take That hade sin storhetstid under 1990-talets första del med låtar som "Pray" och "Back for good". De återförenades 2006, då utan Robbie Williams.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.