1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Waits och Corbijn släpper bok

Efter att ha skjutits upp i ett år släpps boken "Waits/Corbijn - Photographs 1977-2010" i oktober. I 30 år har fotografen Anton Corbijn följt och fotat Tom Waits. Resultatet är 200 porträtt av rockikonen. (TT)
Nyheter • Publicerad 6 september 2010
Foto: 

Snart slipper fansen vänta längre. Efter att ha skjutits upp i ett år släpps boken "Waits/Corbijn - Photographs 1977-2010" i oktober, skriver The Independent. I 30 år har fotografen Anton Corbijn följt och fotat Tom Waits. Resultatet är 200 porträtt av rockikonen.

Bokens uppskjutna release må vara förlåten, anledningen är att 48 sidor med Waits egna foton och texter adderats till originalet.

Fotografen och regissören Anton Corbijn från Nederländerna har tidigare fotat stjärnor som David Bowie och Björk och regisserat filmen "Control" om Joy Division-sångaren Ian Curtis. I dagarna har hans film "The american" Sverigepremiär. Sångaren Tom Waits jobbar i nuläget med en musikal.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.