1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

veckans bio

Nyheter • Publicerad 14 september 2001

KARLSKRONA

Skandia

Swordfish

° Gabriel Shear är världens mest fruktade spion. Shear anlitas av CIA för att tvinga datahackern Stanley som nyligen avtjänat ett fängelsestraff, att hjälpa honom att stjäla 6 miljarder dollar från staten. Med bland andra John Travolta, Halle Berry, Hugh Jackman och Don Cheadle.

Shrek

° Filmen handlar om en jätte, ett väsen som bor i ett träsk i ett land långt borta. En dag bryts hans självvalda isolering av att hans verklighet invaderas av

allehanda sagofigurer, såsom de sju små dvärgarna och Pinnochio.

American sweethearts

° Skådespelarparet (Cusack och Zeta-Jones) måste marknads-föra sin senaste film tillsammans och ge sken av äktenskaplig lycka. Men skenet bedrar.

Jurassic park 3

° Dinosaurierna är här igen och de är större och vildare än någonsin. Dr Alan Grant har hängivet studerat dinosaurier under ett helt liv, men han kunde inte ana att han skulle stå öga mot öga mot dem på nytt - både på marken och i luften.

Livvakterna

° Sven driver ett konfektionsföretag, med en del av verksamheten förlagd till Baltikum. Efter att ha blivit utsatt för maskningsaktioner av den lokala maffian i Estland tar Sven hjälp av experten Nicholaus för att ta hand om problemet. Sven blir förskräckt av metoderna han använder och vill bryta kontraktet. Det vill inte Nickolaus.

Bridget Jones dagbok

° 32 år gammal och fortfarande singel, bestämmer sig Bridget för att återta kontrollen över sitt liv - hon börjar skriva dagbok. Resultatet blir en provokativ hyllning till allt som gör livet värt att leva.

RONNEBY/Centrum Bio

Livvakterna

KARLSHAMN/Metropol

En djävul till flickvän

OLOFSTRÖM/Grand

Tomb Raider

° Äventyrsaction inspirerad av den intelligenta och tuffa dataspelskaraktären Lara Croft känd från det populära spelet Tomb Raider. Med Angelina Jolie.

SÖLVESBORG/Scala

Driven

° Den erfarne och ärrade veteranen Joe Tanto kommer tillbaka till racerbanorna. Han har fått i uppdrag att hjälpa den skicklige men valpige Jimmy Bly att bli

mästare. Med bland andra Sylvester Stallone och Burt Reynolds.

Evolution

BROMÖLLA/Filmpalatset

Captain Gorelles Madnolin

° En smäktande kärlekshistoria fylld med humor och dramatik. Året är 1940 och Grekland invaderas av italienska trupper. Med bland andra Penélope Cruz och Nicolas Cage.

Shrek

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.