1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

USA gillar Skarsgård den yngre

Det är inte bara storebror Skarsgård som hyllas på andra sidan Atlanten. Branschtidningen Variety lovordar filmen "Himlen är oskyldigt blå" med Bill Skarsgård i huvudrollen. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 16 september 2010
Foto: 

Det är inte bara storebror Skarsgård som hyllas på andra sidan Atlanten. Hannes Holms 70-talskomedi "Himlen är oskyldigt blå", med Bill Skarsgård i huvudrollen, lovordas av amerikanska kritiker i samband med filmfestivalen i Toronto. Branschtidningen Varietys recensent har inte ett ont ord att säga om filmen i allmänhet och det unga stjärnskottet i synnerhet. Förutom Skarsgård får Peter Dalle och Josefin Ljungman varsin dos beröm för sina skådespelarinsatser.

Varietys recensenter verkar gilla de svenska bidragen på Torontos filmfestival. Förra veckan hyllades "Snabba Cash" med Joel Kinnaman i huvudrollen av tidningen.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.