1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Uffe Larsson i "Let's dance"

TV 4 har ännu inte presenterat deltagarna i nästa omgång av danstävlingen "Let's dance", men enligt Aftonbladet ska skådespelaren Uffe Larsson medverka i programmet. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 11 november 2007

TV 4 har ännu inte presenterat deltagarna i nästa omgång av danstävlingen "Let's dance", men enligt Aftonbladet har startfältet till det populära underhållningsprogrammet redan börjat ta form. Nu uppges skådespelaren Uffe Larsson vara klar för programmet.

- Jag förstår ju att jag blir driftkuckun i gänget. Jag kan inte dansa och det kommer så klart folk ha vansinnigt roligt åt, säger Uffe Larsson till tidningen.

De senaste veckorna har det spekulerats flitigt i vilka kändisar som kommer att vara med i danstävlingen 2008. I år vanns tävlingen av dansaren Cecilia Ehrling och den före detta brottaren Martin Lidberg. Paret skapade rubriker när de efter sin seger avslöjade att de blivit ett par även privat. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.