1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Tyler och Lopez klara för "Idol"

Efter månader av spekulationer är det nu klart: Steven Tyler och Jennifer Lopez är nya jurymedlemmar i amerikanska "Idol". Popstjärnan Lopez och Aerosmith-rockaren Tyler presenterades på en presskonferens på onsdagen. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 23 september 2010
Foto: 

Efter månader av spekulationer är det nu klart: Steven Tyler och Jennifer Lopez är nya jurymedlemmar i amerikanska "Idol". Popstjärnan Lopez och Aerosmith-rockaren Tyler presenterades på en direktsänd presskonferens på onsdagen, uppger nyhetsbyrån Reuters.

Musikproducenten Randy Jackson sitter kvar i juryn, och Ryan Seacrest fortsätter som programledare. Lopez och Tyler, som försäkrade att han "tänker bidra med lite rock i den här berg- och dalbanan", ersätter de tidigare jurymedlemmarna Simon Cowell, Ellen DeGeneres och Kara DioGuardi.

När programmet börjar sändas i USA i januari firar det samtidigt tio-årsjubileum. Enligt programmets producenter innebär det att man ska försöka hitta en idol som når lika stora framgångar allra första vinnaren Kelly Clarkson. Det ska bland annat ske genom att megaproducenter som Timbaland hjälper de tävlande.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.