1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Tribeca

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2002

Kate-97

Labrador

synthpop

° Lasse Lindh är en anonym pophjälte. På den engelskspråkiga solodebuten, "You wake up at Sea Tac" dundrade han in hit efter hit. Listplaceringarna uteblev, trots positiva recensioner. Nu är han tillbaka med vännen Claes Björklund och tillsammans kallar de sig Tribeca.

Det handlar uteslutande om trallvänlig och omedelbar pop där enkla melodier är viktigare än snygga blickar i modemagasin. Med låtar som "Teenage", "The Sun Always Shines On Tv", "Happy New Year" och "A Night Like This" (nej, det är inga covers) gör Lindh/Björklund elektronisk pop som den gjordes i början av 1980-talet. Publikfrieri på högsta nivå och jag hoppas verkligen att popfolket upptäckter pojkarnas omistliga talang. Det är på tiden. (Köp singeln "The Sun Always Shines On Tv" också. Där finns den perfekt skurna poppärlan "Love Song".)

Christian Hylse
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.