1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Timell hoppar av Reinfeldtmöte

Martin Timell skulle ha debatterat Rot-avdraget med statsminister Fredrik Reinfeldt under fredagen, men efter att flera medier har hört av sig till TV 4-programledaren hoppar han nu av (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 3 september 2010
Foto: 

Martin Timell skulle ha debatterat Rot-avdraget med statsminister Fredrik Reinfeldt under fredagen, men efter att flera medier har hört av sig till TV 4-programledaren hoppar han nu av, skriver Resumé och Dagens Media på nätet.

Debatten skulle äga rum under ett kampanjmöte för alliansen vid Kungens Kurva utanför Stockholm, men Timell backade efter att hans journalistiska integritet ifrågasatts.

Bakgrunden till att alliansen bjudit in Timell till diskussionen var en debattartikel i Dagens Nyheter där Timell tillsammans med andra tv-snickare skrivit om Rot-avdraget.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.