1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Tekniska museet får rymdutställning

Tekniska museet i Stockholm får arrangera premiären av utställningen "NASA- a human adventure". Utställningen, som innehåller över 400 autentiska föremål, öppnar den 27 januari 2011 och pågår till den 6 november. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 8 september 2010

Den internationella utställningen "NASA - a human adventure" får världspremiär på Tekniska museet i Stockholm. Utställningen, som innehåller över 400 autentiska föremål, öppnar den 27 januari 2011 och pågår till den 6 november samma år. Därefter ger den sig ut på en flera år lång turné i Europa och USA.

Bland föremålen som visas upp på "A human adventure" finns rymdkapslar, motorer, rymddräkter, rymdteleskop och satelliter. Många av dem har aldrig ställts ut förut. Visningen på Tekniska museet blir sannolikt den enda i Skandinavien.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.