1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Svensk serie sågas i USA

Premiäravsnittet av serien "My generation", som bygger på det svenska programmet "Blomstertid", sågas av delar av amerikansk press. Bland annat skriver The Hollywood Reporter att serien: "Serien slår knut på sig själv". (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 26 september 2010
Foto: 

Premiäravsnittet av serien "My generation", som bygger på det svenska programmet "Blomstertid", sågas av delar av amerikansk press. 5,2 miljoner tittare hade satt sig framför tv:n för att se "My generation", när det sändes i kanalen ABC under torsdagskvällen.

Och den amerikanska pressen är hård. The Hollywood Reporter skriver "Serien slår knut på sig själv" och Varietys Brian Lowry skriver: \ldblquote Seriens dokumentära anslag gör det ofta stelt och tar fokus ifrån själva dramat (...)". Medan New York Times och LA Times ger mer positiva omdömen

"My generation" bygger på "Blomstertid" som visades i TV 4. I den svenska serien spelade komikern Peter Magnusson alla rollerna själv.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.