1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Suede

Nyheter • Publicerad 5 oktober 2002

New Morning

Sony

pianobarspop

° Aj! Brett Anderson, sångare i Suede, verkar nöjd med livet. Han letar inte längre kickar längs med trottoarkantens trubbiga väg, utan nöjer sig med att promenera på lummiga kullar och höra fåglarnas kvitter och bäckarnas brus. Har ni somnat? Vakna! Suede har aldrig varit ett rock?n?roll-band. Och nu är bandet mer Elton

John än någonsin. Vi talar om en tid då farfar var ung och Elton John sjöng ballader som "Tiny Dancer". Utan peruk. "New Morning" är en obekymrad och enkel vindpust och balladerna växer för varje lyssning. Myspysvisor som "Morning", "Untitled", "When the Rain Falls", "Lost In Tv", "Lonely Girls" och en riktigt vacker avslutningslåt utan namn - som ligger gömd sist på skivan som en akustisk bekräftelse på att Suede fortfarande kan förtrolla. Jag vet inte vad de andra säger, men de har fel. Suede år 2002 är ett underskattat band.

Christian Hylse
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.