1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Skavlan: "Det blir bara svårare"

Fredrik Skavlan gör sin tjugoandra säsong som pratshowvärd och sin fjärde omgång av "Skavlan". I höstens program möts världsstjärnor och doldisar. "Jag kan garantera att det blir spännande", säger han. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 20 september 2010
Foto: 

Fredrik Skavlan gör sin tjugoandra säsong som pratshowvärd och sin fjärde omgång av "Skavlan". I höstens program möts världsstjärnor och doldisar.

Fredrik Skavlan ledde i nio år Skandinaviens mest sedda pratshow, "Först & sist", i norsk tv. Sedan kom han till Sverige och gjorde omedelbar succé med pratshowen "Skavlan". Ändå är han nervös inför fredagens premiär.

Lite extra pirrigt blir det eftersom det in i det sista inte är klart vilka som ska gästa det första programmet. För att göra programmet så aktuellt som möjligt hålls alltid en eller två stolar tomma så länge det går. Ibland händer saker som gör att man måste få loss fler stolar och kasta ut någon redan inbokad gäst.

Några namn är redan klara för höstens omgång av programmet. Bland andra countrystjärnan Taylor Swift, Håkan Hellström, Tom Jones och Robert Plant.

Och så dyker Robbie Williams upp, som vanligt.

Genom åren har han mött celebriteter som Andrea Bocelli, Al Gore, Rihanna, Shakira och John Cleese. Ett av de möten som han själv upplevde som mest speciellt var det med rapparen Jay-Z:

Från att från början nästan bara ha varit älskad har Skavlan med tiden fått utstå en del kritik, något han själv menar bara är bra eftersom "det är tråkigt om alla gillar en". Inte ens på hemmaplan slipper han kritik.

Sambon Maria Bonnevie tittar på programmen noga:

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.