1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Anders Abrahamsson i Karlskrona har kommit ut med sin nya Karlskronakalender för år 2006, en tradition som han upprätthållit i många år.
Nyheter • Publicerad 10 november 2005

Varje månad representeras av en passande stämningsfylld bild. Januaribilden visar Rådhuset på Stortorget i Karlskrona i festbelysning, En snötyngd fiskegumma illustrerar februari. Mars bleka ljus illustreras av Saltös nyhamlade pilar med Kruthuset och Brändaholm i bakgrunden.

Anders Abrahamson är en duktig fotograf och bilderna av Karlskrona är inte de traditionella. (Om man bortser från länsresidenset.)

Bland annat finns här en vacker majbild av Repslagarbanan på Lindholmens varv, fotograferad från officersträdgården, en trädgård som sällan visas. Alla bilder är väl överensstämmande med respektive månad.

Dessutom finns, nytt för i år, utrymme för antecknigar längst ner.

Karlskronakalendern ges ut på Axel Abrahamsons Förlag i Karlskrona.

Jane Betts
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.