1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Rekordpremiär för Ensam mamma söker

Karlskronaprofilen Paul Melén var säker.
Årets omgång av Ensam mamma söker skulle slå rekord.
Han fick rätt.
Nyheter • Publicerad 13 september 2010
Foto: Thomas Persson

För när den fjärde säsongen av TV3-serien Ensam mamma söker hade premiär på söndagskvällen var intresset större än någonsin. Säsongspremiären sågs av 604 000 svenskar, vilket innebär nytt rekord för serien.

Precis som under tidigare år var det främst kvinnor som följde serien - 13 procent av tittarna var kvinnor mellan 20 och 39 år.

– Det känns förstås oerhört roligt att Ensam mamma söker, som ju är inne på sin fjärde säsong, fortfarande slår nya rekord. Detta är ett kvitto på att tittarna gillar det vi gör och att kärlek ständigt är lika aktuellt, säger Irene Lindblad, programdirektör MTG TV.

Paul Melén, som dejtar Linda Norrman från Partille, i serien, menar att det finns anledningar till succén.

Och då inte bara för att han själv är med.

– Det är fler profiler med i år. Och jag är givetvis en av dessa. Dessutom var det extra roligt att jag fick vara med så mycket i premiäravsnittet, säger Paul Melén, som också avslöjar att han aldrig varit så nervös i hela sitt liv som minuterna innan premiärsändningen på söndagskvällen.

Christian Hylse
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.