1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Reklampelare

På G med Felipe Wigren från Karlskrona som är ett av affischansiktena i JC:s nya
reklamkampanj...
Nyheter • Publicerad 26 oktober 2001

° Hur hamnade du där?

- Jag var på semester i Stockholm och hade rätt bråttom till en graffittiaffär när jag hörde några tjejer säga: han där. De sprang ifatt mig och berättade att de kom från Brennicke produktion som hade hand om JC-kampanjen och frågade om de fick ta en bild. Sen ringde deras mobiltelefon och de fick jättebråttom, men de tog mitt nummer och skulle höra av sig. Jag tänkte bara: ja, ja säkert ni gör. Tre veckor senare ringde de och bad mig komma ner till Stockholm för fotografering.

° Hur mycket kommer du att synas?

- Kampanjen ska tydligen gå i all dagspress och populärpress i Sverige samt på deras hemsida, julkatalogen och all butiksmaterial i Norden.

° Vad händer annars?

- Jag pluggar statsvetenskapsprogrammet på Luleå Tekniska Universitet. Sen har jag startat ett företag, Eargasm, det finns som ideell förening i Karlskrona, som håller i seminarier, workshops, hiphopjams och turnéer runt om i Skandinavien. Sen kommer jag och Marco, DJ Confuse, ordna en hiphopturné i november.

° Till sist - vem skulle du helst vilja drick en kopp espresso med?

- Det skulle vara dig då!

° Tack för den!

- Varsågod!

Hanna Nilsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.