1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Povel Ramels sista show på dvd

De sista två åren av sitt liv ägnade Povel Ramel delvis åt showen "Povel à la carte". Nu ges den ut på dvd. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 8 november 2007

De sista två åren av sitt liv ägnade Povel Ramel delvis åt showen "Povel à la carte". Nu ges den ut på dvd. Idén att släppa "Povel à la carte" på dvd hade funnits redan tidigare, men lades på is när Povel Ramel gick bort i juni i år. Den stora efterfrågan har nu lett till att produktionsbolagen bakom showen ändå beslutat att genomföra projektet.

"Povel à la carte" var en kombinerad konsert-, revy- och intervjushow i samarbete med bland andra sonen Mikael Ramel och sångaren och underhållaren Stephan Lundin. Premiären ägde rum på Maximteatern i Stockholm 2005, och under de följande två åren turnerade showen i landet. Tanken var att Povel Ramel och resten av ensemblen skulle ha fortsatt under hösten.

Dvd:n innehåller även delar ur konserten till Povel Ramels minne, som höll på Stockholms stadshus den 9 juli. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.