1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Pet Shop Boys ger ut samlingsskiva

I förra veckan twittrade Pet Shop Boys i all sin korthet: "Vi gör en ny skiva". Nu avslöjar duon att det handlar om en samlingsskiva som de har döpt till "Ultimate Pet Shop Boys". (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 13 september 2010
Foto: 

I förra veckan twittrade Pet Shop Boys i all sin korthet: "Vi gör en ny skiva". Nu avslöjar duon att det handlar om en samlingsskiva som de har döpt till "Ultimate Pet Shop Boys". Skivan ska innehålla 19 av bandets hitsinglar i kronologisk ordning där "West end girls" är första spåret och senaste singeln "Love etc" är det sista, skriver bandet på sin hemsida.

En specialutgåva av skivan kommer även att innehålla en dvd med konsertframträdanden, bland annat ett där bandet uppträder i det brittiska tv-programmet "Top of the pops".

"The ultimate Pet Shop Boys" släpps den 1 november. Pet Shop Boys är även aktuella med musiken till baletten "Incredible", som har premiär i London i slutet av nästa år.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.