1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

P 3 vill satsa på nya röster

P 3 verkar inte vara nöjda med de röster man har. Istället vill kanaledningen söka efter nya röster via auditions i november. På hemsidan annonserar man efter "färgstarka personligheter som gillar att höras". (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 2 november 2007

Sveriges Radio P 3 verkar inte vara nöjda med de röster man har. Istället vill kanaledningen söka efter nya röster via auditions som börjar i november. På sin hemsida annonserar man efter "färgstarka personligheter som gillar att höras", skriver Sydsvenskan.

- Ett av mina viktigaste mål för 2008 är att ge plats åt nya talanger, säger Ulla Svensson, kanalansvarig på P 3 till Sydsvenskan.

För henne blev arbetet med Malmö-kanalen "Din gata" en ögonöppnare. Hon var projektledare för satsningen som lärde henne att "P 3 är mycket smalare än vad vi själva tror".

I januari är det tänkt att de nya personerna ska börja jobba med programmen i P 3. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.