1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Ny ordförande i råd för kultur

Sven-Olof Bodenfors utsågs under fredagen till ordförande i rådet för kulturella och kreativa näringar av näringsminister Maud Olofsson och kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 17 september 2010

Sven-Olof Bodenfors utsågs under fredagen till ordförande i rådet för kulturella och kreativa näringar av näringsminister Maud Olofsson och kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth. Samtidigt valdes bland annat Anna Carrfors Bråkenhielm, vd för tidningen Passion for business, modeskaparen Bea Szenfeld och docenten Dominic Power in som ledamöter i rådet.

Regeringens råd för kulturella och kreativa näringar består av experter och utövare inom kulturella och kreativa områden. Rådet ska bidra till att stärka både det nationella och regionala arbetet med kultur och kreativitet som viktiga drivkrafter för utveckling och tillväxt.

Sven-Olof Bodenfors är grundare av reklambyrån Forsman och Bodenfors.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.