1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Noomi Rapace i Sherlock Holmes 2

Den amerikanska branschtidningen Hollywood Reporter rapporterar att Noomi Rapace är klar för en roll i filmen Sherlock Holmes 2. Hon ska spela den kvinnliga huvudrollen jämte Robert Downey Jr. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 11 september 2010
Foto: 

Den amerikanska branschtidningen Hollywood Reporter rapporterar att Noomi Rapace är klar för en roll i filmen "Sherlock Holmes 2". Hon ska spela den kvinnliga huvudrollen jämte Robert Downey Jr.som Holmes och Jude Law som Dr. Watson. Guy Ritchie som regisserade den första filmen om mästerdetektiven kommer även att ta sig an uppföljaren. Det är enligt Hollywood Reporter ännu oklart vilken typ av roll Noomi Rapace ska spela men tidningen hänvisar till källor som säger att det kan handla om en fransk zigenare. Inspelningen ska påbörjas senare i år.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.