1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Nasty Idols ger rocken en nytändning på Kino

Långt hår och tighta jeans. Sleazerocken är ännu en gång i allas öron. Det bevisade Carnival Sun och Nasty Idols på Kino sent i natt.
Nyheter • Publicerad 30 september 2006

konsert

Kino fylldes under kvällen med drygt hundra personer vars förkärlek är långt hår, tighta jeans, intensiv falsett-sång och ivriga gitarrsolon. Först ut på scen är Carnival Sun som imponerar med säkerhet och en slående energi.

Därefter träder kvällens storheter in. Nasty Idols. Bandet som satte skräck i föräldrar under sina mest verksamma år med grovt mellansnack och vulgära uppträdanden. Idag, med några år på nacken som tynger istället för det nu avklippta långa håret, ger de den något

glesa publiken

vad de förväntat sig. Med tighta

riff och refränger som är lätta att sjunga med i ger Nasty Idols publiken en musikalisk tillbaka blick på deras glansdagars 80-tal. Men det hettar inte till som man kanske förväntade sig. Energin ligger på samma nivå under hela spelningen men den är ändock bestående. Jag kan väldigt lätt förstå att dagspopulära band som The Poodels och liknande inte har svårt för att hitta influenser, från blandannat Carnival Sun och Nasty Idols.

Bäst under kvällen är definitivt de långa gitarrsolon och vräkiga sångprestationer som båda banden bjuder på. Tråkigt är att denna genre inte drar så stor publik en fredagskväll, det är verkligen något som alla borde få uppleva någongång i sitt liv.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.