1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Michael Caine planerar pensionen

Skådespelaren Michael Caine är på väg att dra sig tillbaka. Den 77-årige britten säger till BBC att han har jobb bokade de närmaste tre åren. Efter det vet han inte om han vill fortsätta sin karriär. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 30 september 2010
Foto: 

Skådespelaren Michael Caine är på väg att dra sig tillbaka. Den 77-årige britten säger till BBC att han har jobb bokade de närmaste tre åren. Efter det vet han inte om han vill fortsätta sin långa karriär.

Michael Caine har gjort roller i film och på tv sedan 1950-talet och två gånger belönats med Oscars-statyetter. Senast han fick utmärkelsen var 1999 då han prisades för sin insats i Lasse Hallströms "Ciderhusreglerna". Bland hans mest uppmärksammade filmer finns "Get Carter", "Timmarna med Rita" och på senare år "The dark knight" där han spelade Batmans butler Alfred.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.