1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Mangaserien "Dragonball" blir film

Den japanska mangaserien "Dragonball" ska föras över till vita duken. Bakom projektet står Stephen Chow ("Kung fu hustle") som producerar och James Wong ("Final destination") som regisserar. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 14 november 2007

Den japanska mangaserien "Dragonball" ska föras över till vita duken. Bakom projektet står Stephen Chow ("Kung fu hustle") som producerar och James Wong ("Final destination") som regisserar.

Berättelsen kretsar kring krigaren Goku med uppgift att skydda jorden mot en rad skurkar som vill ta kontroll över universum och de mystiska kulor som filmen fått sitt namn ifrån.

Huvudrollen görs av Justin Chatwin, som tidigare spelat med i bland annat Steven Spielbergs "Världarnas krig" och den amerikanska versionen av "Den osynlige".

Akira Toriyama är mannen bakom "Dragonball". Det japanska fenomenet har förutom en rad tecknade seriealbum gett en tv-serie och över 25 dataspel.

Inspelningarna inleds i slutet av november och i augusti nästa år går filmen upp på biograferna i USA. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.