1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Malin Åkerman i ny storroll

Svensk-kanadensiska stjärnskottet Malin Åkerman spelar en av huvudrollerna i nya storfilmen "Watchmen". 29-åriga Åkerman är född i Stockholm och en av Hollywoods stora nya unga stjärnor.
Nyheter • Publicerad 1 oktober 2007

Svensk-kanadensiska stjärnskottet Malin Åkerman spelar en av huvudrollerna i nya storfilmen "Watchmen".

Filmen bygger på den klassiska serieromanen av Alan Moore och Dave Gibbons. För regin står Zach Snyder, mannen bakom storsuccén "300".

- Jag ska åldras från 17 till 36 år under filmen. Det ska bli intressant att se hur dom lyckas med det, säger 29-åriga Åkerman till engelska filmtidningen Empire.

Den tecknade serien publiceras först i tolv separata avsnitt 1986-87 och kom sedan som en enda lång serieroman. Under många år har olika filmmakare försökt få en filmversion till stånd, men det är först nu som Zach Snyder, som bakom sig har remaken av "Dawn of the dead" och därefter "300", lyckats.

"Watchmen" ska ha USA-premiär i mars 2009.

Malin Åkerblom är en av Hollywoods mest omtalade nya kvinnliga stjärnskott och gör bland annat en stor roll i Ben Stillers nya komedi "The heartbreak kid". Hon är född i Stockholm, men uppvuxen i Kanada.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.