1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Malin Åkerman i ny komedi

Skådespelerskan Malin Åkermans Hollywoodkarriär tycks fortsätta att gå spikrakt uppåt. Enligt Variety har svenskan nu skrivit på för att medverka i komedin "Wanderlust", mot bland andra Jennifer Aniston och Paul Rudd. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 15 september 2010
Foto: 

Skådespelerskan Malin Åkermans Hollywoodkarriär tycks fortsätta spikrakt uppåt. Enligt Variety har svenskan nu skrivit på för att medverka i komedin "Wanderlust", mot bland andra Jennifer Aniston och Paul Rudd. Filmen handlar om ett gift par som tröttnar på det moderna samhället och flyttar från New York.

Nyligen blev det dessutom klart att Åkerman ska spela i thrillern "The numbers station" mot Ethan Hawke, och hon har redan avslutat inspelningarna av dramat "Catch 44" mot Bruce Willis och "The bang bang club" mot Ryan Phillippe.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.