1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Linda och Chris vidare i "Idol"

Det blev Linda Varg och Chris Andersen som gick vidare i "Idols" första kval i TV 4 på måndagen. Dessutom fick Madeleine Finck-Björgen, 19, en andra chans och gick vidare tack vare tittarnas röster. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 28 september 2010
Foto: 

Det blev Linda Varg och Chris Andersen som gick vidare i "Idols" första kval i TV 4 på måndagen. 31-åriga Linda Varg sjöng U2-låten "With or without you" medan 29-årige Chris Andersen satsade på Keith Urban-dängan "Somebody like you" i det direktsända programmet.

Dessutom fick Madeleine Finck-Björgen, 19, en andra chans tack vare tittarnas röster. Hon och Jamilla Idris, 17, hade fått vänta på besked sedan slutaudition, och det var upp till tittarna att välja vem som skulle få fortsätta tävla.

Under kvalveckan tävlar tre killar och tre tjejer per kväll mot varandra. Den kille och den tjej med flest telefonröster är garanterade en ny chans på fredagen, medan resterande fyra hamnar i juryns uppsamlingsheat för att eventuellt få en ny chans av juryn under fredagens direktsändning.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.