1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Läckberg gör tv-deckare för Europa

Camilla Läckberg ska göra "The Fjällbacka murders", en europeisk tv-serie med deckarhistorier som är helt nyskrivna för tv. Målet är att nå samma framgångar som "Morden i Midsomer" och "Mord i sinnet". (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 24 september 2010
Foto: 

Deckardrottningen Camilla Läckberg ska göra "The Fjällbacka murders", en europeisk tv-serie med deckarhistorier som är helt nyskrivna för tv, skriver Resumé. Sammanlagt ska serien bestå av tio stycken 1,5 timmes långa avsnitt.

Deckarserien ska, precis som Läckbergs böcker, utspela sig i Fjällbacka och även om historierna är nya kommer tittarna att känna igen flera av karaktärerna. Målet är att nå samma framgångar som "Morden i Midsomer" och "Mord i sinnet". Serien ska presenteras för den internationella tv-branschen i samband med tv-mässan Mipcom i Cannes i början av oktober. Den produceras av ett nystartat produktionsbolag som Camilla Läckberg bildat tillsammans med produktionsbolaget Tre Vänner.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.