1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Kanye West i Twitter-bikt

I en tre timmar lång bikt twittrade rapparen Kanye West i helgen om förlåtelse för sina synder. Han kallade sig själv "the american psycho" och bad om ursäkt till countrysångerskan Taylor Swift. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 6 september 2010
Foto: 

I en tre timmar lång bikt twittrade rapparen Kanye West i helgen om förlåtelse för sina synder. Han kallade sig själv "the american psycho" och bad om ursäkt till countrysångerskan Taylor Swift, skriver Daily Star. Det är inte första gången rapparen uttrycker sin ånger för att han förra året stormade scenen under MTV Video Music Awards och hävdade att priset borde ha gått till Beyonce i stället för till Taylor Swift. Nytt för den här gången var att Kanye West skrivit en sång till countrysångerskan inför årets MTV-gala som äger rum nu på söndag.

"Jag har skrivit en sång till Taylor Swift som är så vacker, jag vill att hon ska ha den.", twittrade West och lovade att själv framföra den för henne om hon inte ville ha den.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.