1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Julia Roberts: "Tuva är fantastisk"

Tuva är fantastisk. Det tycker Julia Roberts efter att ha spelat mot den svenska skådespelerskan i filmen "Kärleken, lyckan och meningen med livet". -Tuva is fabulous, slår Julia Roberts fast. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 27 september 2010
Foto: 

Tuva är fantastisk. Det tycker Julia Roberts efter att ha spelat mot den svenska skådespelerskan i filmen "Kärleken, lyckan och meningen med livet".

Boken "Kärleken, lyckan och meningen med livet", som handlar om författarinnan Elizabeth Gilberts eget liv och hennes uppbrott från ett äktenskap i New York för att finna sig själv, har blivit en storsäljare över hela världen.

Julia Roberts är övertygad om att hon vet varför.

Nu har boken blivit film, en storsatsning som spelats in över hela världen. Och med svenska Tuva Novotny i en biroll. Det är svensk biopremiär nu på fredag.

Filmen spelades in i Italien, Indien och på Bali. Och det var inte första gången Julia Roberts besökte Indien. Tväörtom.

Då bodde Julia Roberts i New York. Hon säger att det första besöket i Indien verkligen öppnade ögonen på henne.

I den del av filmen som utspelas i Rom har Tuva Novotny en stor roll. Och Julia Roberts öser beröm över henne.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.