1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Jihde med i Colin Nutleys nya film

Peter Jihde gör en roll i Colin Nutleys nya film, "Angel". När programledaren under en intervju med Helena Bergström avslöjade sin dröm om att vara statist så tipsade hon sin make Colin Nutley.
Nyheter • Publicerad 12 oktober 2007

Peter Jihde gör skådespelardebut i Colin Nutleys nya film, "Angel". När programledaren under en intervju med Helena Bergström avslöjade sin dröm om att vara statist så tipsade hon sin make Colin Nutley om tv-stjärnan. Men regissören tyckte att Peter Jihde skulle passa perfekt för en riktig roll i filmen - som sig själv, skriver Metro.

Peter Jihde intervjuar Rolf Lassgård i filmen, utan manus. Skådespelarna improviserade scenen som vore det en riktig intervjusituation.

"Angel" handlar om en rocksångerska som blivit föredetting efter att ha haft en framgångsrik internationell karriär på 80-talet. Hon längtar tillbaka till rampljuset, och vägen dit går enligt hennes man och forne manager via medierna.

Helena Bergström och Rolf Lassgård har sällskap av bland annat Johan Rabaeus, Rikard Wolff och Elisabet Carlsson i rollistan.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.