1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Iron Maiden gör två Sverigespelningar

Iron Maiden kommer till Sverige för två spelningar i juli nästa år - på Stockholms stadion den 16 juli och Nya Ullevi i Göteborg den 26 juli. Konserterna är en del i bandets världsturné. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 5 november 2007

Iron Maiden kommer till Sverige för två spelningar i juli nästa år - på Stockholms stadion den 16 juli och Nya Ullevi i Göteborg den 26 juli. Konserterna är en del i bandets världsturné "Somewhere back in time" där de kommer att fokusera på tillbakablickar med material från 1980-talet. Både låtvalet och scenbygget präglas av temat där produktionen från 1984-85, "Powerslave Tour" står som bas.

- Om det här ska bli den största rockturnén i Norden någonsin får vi verkligen ta fram allt vi har och se till att slå rekord på alla tänkbara vis. Det här är en otrolig markering för heavy metal-musiken, säger sångaren Bruce Dickingson i ett pressmeddelande.

Iron Maiden kommer förutom Norden att spela i övriga Europa, Asien, Australien, Japan, Syd- och Nordamerika.

Biljetterna släpps den 12 november.

Turnéschema i Norden: 16/7 Stockholm, 18/7 Helsingfors, 22/7 Trondheim, 24/7 Oslo, 26/7 Göteborg och 27/7 Horsens. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.