1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Hellacopters till Karlskrona

Nyheter • Publicerad 19 oktober 2002

Redan innan debutalbumet Supershitty To The Max släpptes 1996 hade Hellacopters kommit att bli ett namn som florerade i såväl nationell som internationell press. En journalist på US Magazine beskrev bland annat musiken som: "... way pissed-off and reckless, stoogey without sounding worn-out...".

Samma år som första albumet släpptes begav sig bandet på Skandinavienturné med det legendariska amerikanska bandet The Dictators. Och så var de förstås ett stående nummer på hemmafestivalerna Emmaboda och Hultsfred.

Den 25 oktober, samma dag som de något lugnare The Ark gästar grannkommunen, gör Hellacopters ett turnéstopp på Bio Bar & Matsalar i Karlskrona. Besökarna brukar inte bli besvikna, ett Hellacopters i högform levererar ofta punkrock som slår ut från högtalarna och näst intill sopar mattan nedanför scen.

Hanna Nilsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.