1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Nyheter • Publicerad 10 november 2005

Ronnie James Dio vill svettas tillsammans med hårdrockspubliken i Karlskrona ännu en gång. På kvällen den 1 december går han och hans band upp på Kinos scen för att leverera hårdrock när den är som bäst.

För ett drygt år sedan fyllde den lille mannen med den stora rösten Kino till bredden. Kanske minns han den goda stämningen, för beslutet att spela i Karlskrona är snabbt taget, giget är en uppvärmning inför Skandinavienturnén på större arenor.

Dio har i olika konstellationer spelat och turnerat i över 35 år och sålt över 60 miljoner skivor. Han har fyllt 60 år men ger inte sken av det.

Senaste Blekingespelningen på Sweden Rock Festival i år belönades med fyra ankare i BLT. Så spänn pek- och lillfingret, snart är det dags att Stand up and shout.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.