1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Deftones på väg mot Stockholm

Det tongivande numetalbandet Deftones skulle ha spelat på sommarens Hultsfredsfestival. Så blev det som bekant inte. Den 29 november kommer Deftones i stället till Arenan i Stockholm. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 8 september 2010
Foto: 

Det tongivande numetal-bandet Deftones skulle ha spelat på sommarens Hultsfredsfestival. Så blev det som bekant inte. Den 29 november kommer Deftones i stället till Arenan i Stockholm. Som uppbackning tar de med sig banden Coheed och Cambria.

Deftones släppte i våras albumet "Diamond eyes". Skivan fick överlag goda recensioner och slog sig in på den amerikanska Billboardlistans sjätteplats.

För två år sedan var bandets basist Chi Cheng inblandad i en bilolycka och hamnade i koma. Under sin nuvarande turné skänker bandet en dollar per såld biljett till en fond som ska stå för basistens sjukvårdskostnader.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.