GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Brolle ersätter Måns i "Footloose"

Brolle ersätter Måns Zelmerlöw i musikeln "Footloose" på Wallmans Intiman i Stockholm i höst. Brolle ska spela musikalens bad boy Tommy. Övriga i ensemblen är Anna Sahlin och Peter Johansson. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 21 april 2008

Skiv- och tv-aktuelle Brolle ersätter Måns Zelmerlöw i musikeln "Footloose" på Wallmans Intiman i Stockholm i höst. Brolle ska spela musikalens bad boy Tommy.

Uppsättningen hade sin premiär i höstas i Göteborg och flyttade efter årsskiftet till Stockholm. Fram till och med maj spelar Måns Zelmerlöw rollen som Tommy. De två andra huvudrollsinnehavarna, Peter Johansson och Anna Sahlin, fortsätter dock till hösten. Då får de sällskap av ytterligare en artist, Petra Nielsen, som ska spela rollen som Vera.

Brolle medverkar för närvarande i TV 4:s "Körslaget" och släppte nyligen plattan "Ett hjärta som glöder, som en gång brann". (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.