1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Biljetterna till Iron Maiden slut

De 82 000 biljetterna till Iron Maidens båda Sverigekonserter nästa sommar tog slut på 2,5 timme. Det brittiska bandet spelar på Stockholms stadion den 16 juli och på Ullevi i Göteborg den 26 juli. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 13 november 2007

De 82 000 biljetterna till Iron Maidens båda Sverigekonserter nästa sommar släpptes under måndagen. Det tog bara 2,5 timme innan samtliga biljetter var slut. De brittiska hårdrockarna med sångaren Bruce Dickinson i spetsen spelar på Stockholms stadion den 16 juli och på Ullevi i Göteborg den 26 juli.

- Jag tycker att det är fantastiskt. I Stockholm tog de slut på två timmar och femton minuter och i Göteborg en kvart senare. Jag hade nog trott att det skulle ta en vecka, säger EMA Telstars vd Thomas Johansson till Dagens Nyheter.

Konserterna är en del i bandets världsturné "Somewhere back in time" där Iron Maiden kommer att fokusera på tillbakablickar med material från 1980-talet. Både låtvalet och scenbygget präglas av temat där produktionen från 1984-85, "Powerslave Tour" står som bas. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.