1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Bergmanfilmer på bio i helgen

Fyra av de mest kända filmerna av Ingmar Bergman kommer att visas på bio i 17 svenska städer i helgen. Under dagtid på lördag och söndag går de upp på vita duken.
Nyheter • Publicerad 8 oktober 2007

Fyra av de mest kända filmerna av Ingmar Bergman kommer att visas på bio i 17 svenska städer i helgen. "Det sjunde inseglet", "Jungfrukällan", "Smultronstället" och "Sommaren med Monika" går upp på vita duken under dagtid på lördag och söndag.

Biljettpriset är 20 kronor och pengarna går oavkortat till Bergmanstiftelsen. Det är SF Bio som ligger bakom visningarna, som sker i samarbete med Svenska Filminstitutet.

Filmerna går upp på biografer i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Växjö, Jönköping, Linköping, Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås, Uppsala, Gävle, Sundsvall, Luleå och Umeå.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.