1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Avlyssnat/Monia

Nyheter • Publicerad 15 maj 2003

° Monia

° Söderns hjärtas ros

° Frituna

IIIDet var många som grät en skvätt när Monia Sjöström försvann från Grönwalls och dansbandsscenerna. Det har gått nästan fyra år nu.

Monia kom tillbaka med en soloplatta på engelska. Den country-influerade plattan fascinerade många, men att nå ut med en platta på engelska är inte alltid så lätt. Nu får vi höra Monia på svenska.

En rad stora namn har lockats att att bidra med material. Allt är lugnt och finstämt - gjort i härligt Monia-stuk.

Monias röst är lika underbar som tidigare och det märks att hon gillar det hon gör. Det är mycket lyssnarvänligt. Det går bra att bara luta sig tillbaka och lyssna. Med tanke på de många olika låtskrivarna skulle dock variationen på materialet kunna vara lite större.

Det finns hitpotential i flera låtar: Mannen med gitarr (Per Gessle), Rakt ut i natten (Mauro Scocco), En lång väg av längtan (Peter leMarc), Hej du (Mauro Scocco) och Söderns hjärtas ros (Mats Ronander/Thomas Enochsson) för att ta några stycken.

Roland Andersson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.