1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Avlyssnat/Friends

Friends/ Dance with me/ mariann
Betyg: .
Nyheter • Publicerad 10 oktober 2002

Friends tar ett break vid nyår. Det bekräftades förra veckan. Om det betyder att bandet ska återuppstå igen eller inte sägs inte nu.

Hur som helst har ett nytt album precis kommit - förmodligen det sista helt nya. Naturligtvis ser Bert Karlsson till att det blir ett samlingsalbum i serien Guldkorn på nyåret.

Friends började som dansband men har mer och mer dragit sig över åt pophållet. Den nya plattan vänder sig till publik i alla läger. Det är inte lätt. Det blir onekligen något splittrat. Av de 13 spåren är bara fyra på svenska. Det är lite för lite för att flirta med danspubliken. Plattan rymmer dock helt klart godbitar som Färger mycket vacker liksom Sent plan hem, där Kim Kärnfalk gjort den svenska texten. Just like i hurricane, gjord av Thomas Orup Eriksson och Stefan Ohlsson är en kanonlåt.

Roland Andersson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.