1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Avenged Sevenfold till Sverige

Avenged Sevenfold kommer till Sverige i höst. Konserten på Arenan i Stockholm den 20 november blir det amerikanska heavy metal-bandets första egna i Sverige. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 1 september 2010
Foto: 

Avenged Sevenfold kommer till Sverige i höst. Konserten på Arenan i Stockholm den 20 november blir det amerikanska heavy metal-bandets första egna i Sverige. Tidigare har bandet spelat i Sverige två gånger som förband: till Guns N' Roses 2006 och till Iron Maiden 2008.

I slutet av förra året förlorade Avenged Sevenfold sin trummis Jimmy "The Rev" Sullivan, som avled i sitt hem vid 28 års ålder. Enligt de första rapporterna dog Sullivan av naturliga orsaker, men efter en obduktion konstaterades det att dödsorsaken var en överdos receptbelagda mediciner. Som en del i sitt sorgearbete färdigställde bandet albumet "Nightmare" som släpptes tidigare i år.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.