1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

"Allt för byn" byter sändningstid

TV3:s dokusåpa "Allt för byn" klarade inte konkurrensen om tittarna när Ernst Kirchsteiger hade premiär för sitt nya program "Första, andra, tredje" i måndags. Därför byter man nu sändningstid.
Nyheter • Publicerad 6 oktober 2007

TV3:s dokusåpa "Allt för byn", om några eldsjälar i byn Hammarstrand i Jämtland som får chansen att skapa en egen revyföreställning, klarade inte konkurrensen om tittarna när Ernst Kirchsteiger hade premiär för sitt nya TV4-program "Första, andra, tredje" på samma sändningstid i måndags.

Endast 106 000 tittare valde då att följa "Allt för byn". Ett så dåligt resultat att TV3 nu helt enkelt väljer att byta sändningstid på programmet, skriver Expressen.

- Vi får komma ihåg att det var Ernst premiär. Men visst är det en missräkning när saker och ting inte går så bra som dom är värda, säger Anders Knave som är programchef på TV3.

Från och med den 19 oktober kommer "Allt för byn" istället att sändas på fredagar klockan 19.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.