1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

"24" i fara på grund av strejken

Klockan har tillfälligt slutat ticka för tv-serien "24". Tv-bolaget Fox meddelar att sändningen av hela den sjunde säsongen nu lagts på is i avvaktan på utgången av manusförfattarnas pågående strejk i USA. (TT Spektra)
Nyheter • Publicerad 8 november 2007

Klockan har tillfälligt slutat ticka för tv-serien "24". Tv-bolaget Fox meddelade under onsdagen att sändningen av hela den sjunde säsongen nu lagts på is i avvaktan på utgången av manusförfattarnas pågående strejk i USA, skriver Variety.

Bolaget vill inte gå vidare förrän det finns garantier att man kan visa hela säsongen i ett svep. I värsta fall får de amerikanska tv-tittarna vänta till tv-säsongen 2008-2009. Det innebär även att svenska tittare kan få vänta ända tills dess också. TV 4 sänder serien i Sverige.

Actionserien "24" utspelar sig under 24 timmar i realtid där varje avsnitt beskriver händelserna under en timme. Huvudrollen görs av Kiefer Sutherland. (TT Spektra)

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.