1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Stökig natt i Karlshamn

Det har varit stökigt under Östersjöfestivalen i Karlshamn i natt.
Tre anmälningar om misshandel har kommit in till polisen.
Karlskrona • Publicerad 19 juli 2014

Runt midnatt blev en man i 20–årsåldern misshandlad på Ågatan i Karlshamn. Målsäganden ska av okänd anledning ha fått en så kallad dansk skalle och slag mot ansiktet så att han föll mot marken och slog i bakhuvudet. Mannen blev förd med ambulans till sjukhus.

På torget fick en 17–årig man oprovocerat ta emot knytnävslag mot huvudet av tre till fyra personer. Han fördes till polisstation där han fick hjälp av Röda korsets personal.

Senare under natten, vid tre–tiden uppstod en dispyt mellan fyra män och en 35–årig man som arbetade i ett stånd på Östersjöfestivalen. Männen försökte stjäla ur mannens stånd.

En av männen ska då ha misshandlat 35–åringen med en träpinne och en metalldel från ståndet. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans. Skadorna ska inte vara livshotande, men han har fått ett jack i pannan.

De misshandlade kommer att höras under dagen av polisen. Ännu finns ingen gripen.

Charlotte Rydberg
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.