1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Ny veterinärstation invigd

Karlskrona • Publicerad 14 oktober 2002

I lördags var det premiär för en ny veterinärstation för smådjur i Karlskronaområdet. Det är veterinären Cecilia Ohlsson vid Stora Vörta Veterinärstation i Nättraby som utökar sin verksamhet från stora djur som hästar, till att i större utsträckning än tidigare ta hand om sjuka hundar och katter.

- Ja, egentligen alla smådjur så klart. Men det blir väl i huvudsak hundar och katter eftersom det fortfarande är de vanligaste husdjuren, säger Cecilia Ohlsson.

I lördags var det premiär. Lokalerna för de stora djurens vård i Nättraby har byggts till med undersökningsrum och andra lokaliteter för de mindre djuren.

- Det finns utrymme om vi behöver bli fler här. Och jag tror, med tanke på utvecklingen när det gäller smådjur, att vi faktiskt kommer att bli fler här inom några år, säger Cecilia Ohlsson.

Under premiärdagen bjöds det på ponnyridning. En hästtandläkare var också på plats för att berätta om tandvård för stora djur. Kaffe, kakor och tipsrunda var annat det stora antalet besökare bjöds på.

Göran Lindh
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.