1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nu startar jakten på ny stadsarkitekt

Karlskrona • Publicerad 10 oktober 2019
Hans Juhlin slutar i Karlskrona kommun i början av 2020 för nytt jobb i Lund. Nu startar rekryteringen av en ny stadsarkitekt och chef för miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen.
Hans Juhlin slutar i Karlskrona kommun i början av 2020 för nytt jobb i Lund. Nu startar rekryteringen av en ny stadsarkitekt och chef för miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen.Foto: Staffan Lindbom

En ny stadsarkitekt ska rekryteras till Karlskrona kommun till 2020. I början av året lämnar Hans Juhlin tjänsten som miljö- och samhällsbyggnadschef och stadsarkitekt för att bli stadsbyggnadsdirektör i Lund.

Kommunstyrelsen beslutade på tisdagen att rekryteringsprocessen ska sätta i gång snarast efter hans efterträdare. Den ska ledas av kommundirektören. Ett externt rekryteringsföretag ska anlitas för urvalet. Intervjuer är tänkt att göras i tre olika grupper med förtroendevalda politiker, förtroendevalda fackliga representanter, tjänstemän från berörd förvaltning samt en förvaltningschef från annan förvaltning. Rekryteringen beräknas kosta cirka 65 000 kronor.

Johanna RundgrenSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.