1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Maja på listan över Sveriges viktigaste chefer

Maja Frankel från Karlskrona rankas som en Sveriges viktigaste framtida kvinnliga chefer.I kväll korade chefsorganisationen Ledarna de 75 främsta kvinnliga ledarna på en gala i Stockholm.
Karlskrona • Publicerad 14 maj 2014
Maja Frankel, en av Sveriges viktigaste framtida ledare enligt chefsorganisationen Ledarna.
Maja Frankel, en av Sveriges viktigaste framtida ledare enligt chefsorganisationen Ledarna.Foto: Marcus Palmgren

På plats 19 hamnade Maja Frankel, 30 år, från Karlskrona men numera bosatt i Stockholm. Hon leder den skandinaviska delen av organisationen Ashoka som jobbar med att främja socialt entreprenörskap.

– Jag tror att jag är ganska modig och att det går snabbt runt mig, ibland lite för snabbt kanske. Jag är också väldigt visionsstyrd och har alltid jobbat med mina värderingar kring mänskliga rättigheter och socialt företagande.

Eliza Kücükaslan, landschef i Ghana för Milvik, tog hem förstaplatsen på listan. Lite längre ned på listan över de 75 viktigaste kvinnliga unga ledarna i Sverige, hamnade en annan Karlskronabo, Anna Bäcklin på Capgemini.

Lotta Andersson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.