GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Lövmarknaden: BLT har laddat popcornmaskinen – gratis för alla mellan 16 och 25 år

Majskornen och oljan är redo. Maskinen är trimmad till tusen.
Nu rullar BLT ut sin popcornmaskin på Ronnebygatan.
Under Lövmarknaden bjuder vi alla mellan 16 och 25 år på gratis popcorn.
Karlskrona • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 22 juni 2022
BLT bjuder på popcorn under Lövmarknaden. Matilda Westermark och Christoffer Robertsson.
BLT bjuder på popcorn under Lövmarknaden. Matilda Westermark och Christoffer Robertsson.Foto: Jörgen Ragnarson

Susa gärna förbi vårt stånd på Ronnebygatan, bredvid Biobaren och Biostaden. Vi är på plats från 11.00.

Här kommer du att träffa Matilda Westermark, webbreporter och Christoffer Robertsson, webbredaktör, när vi kör en kombinerad pop-up- och popcorn-redaktion och flyttar ut BLT Live på Ronnebygatan.

Är du mellan 16 och 25 år får du gärna ta lite gratis popcorn och spana in vårt erbjudande om gratis prenumeration på BLT.se i sex månader.

Allt du behöver göra är att scanna en QR-kod som förstås finns på platsen. Prenumerationen sägs sen upp automatiskt – du binder dig alltså inte vid någonting.

Välkommen!

Christoffer RobertssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.