GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Läs allt mordet på Mikael Petersson, 57

Karlskrona • Publicerad 21 september 2020 • Uppdaterad 17 juni 2021

Mikael Petersson försvann från sitt hem på Pantarholmen i Karlskrona den 25 juli 2020. Två män i 20-årsåldern, nära bekanta med Mikael, sitter sedan ett par dagar efter försvinnandet frihetsberövade – först misstänkta för människorov, sedan för mord. De har båda nekat till anklagelserna.

Först i början av november hittades – efter enorma sökinsatser i och kring Karlskrona skärgård – kvarlevor efter Mikael Petersson på ön Varö.

Den 26 april 2021 väcktes åtal. Den 15 juni föll tingsrättens dom.

Du hittar alla relaterade artiklar via följande länk.

Jens OlanderSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.